Terug naar Inwijdingen en cursussen

Violette Vuur

Het Violette Vuur is één van de zeven kosmische stralen. Het Violette Vuur wordt ook wel de 7de straal genoemd. De energie van het Violette Vuur is ons ter beschikking gesteld door St. Germain. Deze energie heeft een grote kosmische kracht in zich die in staat is om alles wat negatief is om te buigen naar iets positief, waardoor het ook een grote karmische kracht bezit.    St. Germain                                               

Deze energie brengt daarom rust, een innerlijk weten en balans. Je kan met deze energie werken om negatieve aspecten om te buigen naar positieve, zowel op fysiek, emotioneel als op spiritueel vlak.               

Het Violette Vuur is heel eenvoudig om mee te werken. Door gebruik te maken van onder andere meditatie en decreten kan je deze krachtige energie aanroepen.                                                                   

Het Violette Vuur transformeert donkere energie naar pure lichtenergie en wordt daarom ook wel “Het Heilige Vuur der transmutatie” genoemd.

Je kan de energie van het Violette Vuur zowel in combinatie met reiki gebruiken, als apart.

De inwijding in het Violette Vuur vindt plaats van op afstand en bedraagt 30€. Je krijgt een handleiding en een certificaat per mail.