Terug naar Inwijdingen en cursussen

Reiki 1
Reiki 1 wordt gegeven in 4 opeenvolgende dagdelen. Je leert meer over de geschiedenis van reiki. Je ontvangt de inwijdingen. En we gaan oefenen met de handposities. Ik kies er bewust voor om de cursus niet in grote groepen te geven. Maximum 2 personen per keer. Dit omdat er dan voldoende tijd kan besteed worden aan persoonlijke ervaringen en vragen. Werken in kleine groepjes laat ook toe dat ik je voldoende kan begeleiden met het oefenen van de handposities. Het voordeel is ook dat je niet afgeleid wordt door ervaringen van anderen en je vermijdt dat je erdoor beïnvloed wordt. Sommige mensen ervaren veel, anderen niet. Maar dat wil niet zeggen dat reiki minder goed zou werken. Na afloop van deze cursus krijg je een uitgebreid handboek mee, zodat je thuis alles nog eens rustig kan overlopen.

Reiki 2
Wil je reiki verder uitdiepen, dan kan reiki 2 iets voor jou zijn. Je leert tijdens deze cursus de symbolen kennen, tekenen en gebruiken. Deze cursus bestaat uit één dagdeel. Ook voor deze inwijding kies ik er bewust voor om te werken met één of twee cursisten. We oefenen op elkaar. Er is tijd genoeg om ervaringen uit te wisselen en te bespreken. Ook na deze dag krijg je een uitgebreid handboek mee.

Thuiscursus.
Ik bied ook de mogelijkheid aan om de cursus thuis te leren. Je krijgt dan de inwijdingen vanop afstand. Deze zijn even krachtig en efficiënt als een 1 op 1 inwijding die je persoonlijk bij mij zou ontvangen. Na het ontvangen van de betaling krijg je het handboek voor thuisstudie toegestuurd via een PDF-bestand. Je kan het desgewenst afprinten. Er staan "opdrachten" en overdenkingen bij. Je mag dit steeds met mij delen via e-mail. Ik zal erop reageren en feedback geven. Waarom zou je kiezen voor een thuiscursus? Je moet je niet verplaatsen en kan rustig op je eigen tempo de cursus doornemen. Je kan me steeds een mailtje sturen met je vragen, bedenkingen en ervaringen. Als je het de eerste keer is dat je een inwijding zal ontvangen, raad ik je wel aan om een 1 op 1 cursus te volgen. De ervaringen van een inwijding zijn nieuw en kunnen soms best intens zijn. Daarom kan het handig zijn om een 1 op 1 inwijding te ontvangen dan is er onmiddellijk ondersteuning. Maar de keuze hiervoor ligt uiteraard volledig bij jou.

Terug naar Inwijdingen en cursussen