Terug naar Inwijdingen en cursussen

Kundalini-Reiki

Ingewijd zijn in minimum reiki 1 is ten zeerste aangeraden!
Kundalini-reiki is een heel eenvoudige maar toch een zeer krachtige healing. Kundalini is een Sanskriet woord en betekent letterlijk: "opgerold".  Kundalini is een zeer krachtige energie die in ieder van ons aanwezig is. Tijdens een inwijding wordt deze energie (weer) geactiveerd zodat ze steeds naar wens opgeroepen kan worden. Kundalini                                       

De kundalini-energie ligt opgeslagen in het eerste chakra, ook wel stuitchakra genoemd. Wanneer de kundalini-energie geactiveerd wordt, stijgt deze langs het energiekanaal van de ruggengraat tot aan het zevende of kruinchakra. Kundalini is een krachtige energie die manifestatie en creativiteit bevordert.  Kundalini-reiki is een mooie aanvulling op de traditionele Usui Reiki, maar het is er geen vervanging voor.
Kundalini-reiki bestaat uit 3 niveau's of inwijdingen.

Tijdens de eerste inwijding wordt het energiekanaal langs de ruggengraat gezuiverd. Ook de chakra's  vanaf het tweede chakra, worden gezuiverd. De solar plexus en het derde oog krijgen een extra boost. Op die manier word je voorbereid op het ontwaken van de kundalini-energie. Je kan nu jezelf en anderen behandelen, afstandsbehandelingen geven, karmische healing, cleansing van ruimten,...

Tijdens de tweede inwijding wordt de kundalini geactiveerd en begint deze te stijgen langs de ruggengraat. Je ontvangt ook een krachtige kundalini-meditatie die je kan gebruiken om de energie naar wens op te roepen. De intensiteit van de behandelingen zullen krachtiger zijn.

Tijdens de derde inwijding krijgt je energiekanaal nog een extra boost. De intensiteit van de behandelingen wordt weerom verhoogd. Vanaf nu kan je ook zelf anderen gaan inwijden in deze krachtige energie. Bij deze derde graad zijn er nog extra inwijdingen die elk inzetbaar zijn om een bepaald levensgebied te healen. De uitwerking ervan is zeer krachtig.

Laat tussen elk van deze inwijdingen minimum 3 dagen om te wennen aan de nieuwe energiefrequentie. Tussen de tweede en de derde inwijding is het raadzaam om minstens een week tussen te laten.

Je ontvangt bij deze inwijdingen een uitgebreid e-book met meditaties en oefeningen via e-mail.

De kundalini-reiki inwijding wordt op afstand gegeven.
De prijs voor deze 3 niveaus en het  cursusboek bedraagt 65€.

Terug naar Inwijdingen en cursussen