Terug naar homepage

Het leven is een hele uitdaging. Het brengt ons mooie momenten, maar er zijn ook uitdagingen waar we doorheen moeten. Het lijkt niet altijd eenvoudig om te weten welke weg we op moeten gaan en welke beslissingen we het beste nemen. Dat maakt ons onzeker en soms zelfs bang.

Op die momenten in het leven kan een engelenreading een grote steun bieden. We zijn allemaal omringd door engelen. Iedereen heeft persoonlijke beschermengelen. Daarnaast zijn er ook onder andere de aartsengelen. Engelen, in de ware zin van het woord, hebben niets te maken met religie. Je kan de engelen steeds om hulp vragen. Iedereen is in staat om de engelen om hulp te vragen en hun signalen op te vangen. Helaas is ons ego steeds druk in de weer om hier een stokje voor te steken. Vooral in moeilijke tijden is het niet altijd eenvoudig om op je intuïtie en innerlijke leiding te vertrouwen. Want het is op die manier dat de engelen of het Goddelijke ons de weg wijst. Op zulke momenten is het gemakkelijker om via de kaarten contact te krijgen met je ware zelf door via de engelen te communiceren.   

Elke kaart bevat een liefdevolle boodschap, maar ook een prachtige afbeelding. De kaarten zijn altijd eerlijk en oprecht, maar steeds op een positieve, warme en bemoedigende manier. Wees dus niet bang dat een reading niet de uitkomst zou geven die je verwacht.                                                            

Onthoud dat het universum alleen maar wil dat we gelukkig zijn. Als iets niet verloopt op de manier dat je zou willen, wil dat enkel maar zeggen dat dat niet de juiste weg is voor je. CACR_logo

Ik gebruik voor mijn engelen-readings de kaarten van Doreen Virtue en Radleigh Valentine. Ik ben een "Certified Angel Card Reader". Dat wil zeggen dat ik een cursus gevolgd heb bij hen die de kaarten zelf ontwikkeld hebben.
Hier zijn een aantal voorbeelden van vragen die kunnen gesteld worden:

-Blijf ik in huis A wonen of verhuis ik beter naar huis B?   

-Hoe verloopt mijn carrière?                                                                                                                                       

-Wat is mijn levensdoel?                                                                                                                                                     

-Vragen over gezondheid.                                                                                                                                       

-Vragen over de liefde.                                                                                                                                                       

-Hoe komt het dat een bepaalde situatie stroef verloopt?                                                                                         

-...

Er zijn verschillende mogelijkheden:

-één kaart reading:                                                                                                                                                 

Bij deze legging wordt er één kaart getrokken die een antwoord geeft op de vraag.

-drie kaart reading:                                                                                                                                                

Dit is een legging waarbij drie kaarten getrokken worden. Dit werpt een licht op het verleden, het heden en de toekomst.

-de uitgebreide legging:                                                                                                                          

Hieronder horen onder andere de negen kaart legging, het keltisch kruis, een jaarlegging,... Deze leggingen geven heel wat meer details. Zo kan er in deze leggingen gezien worden wat er onbewust speelt, hoe het je beïnvloedt en welk effect dit heeft op het heden en de toekomst. Het wordt ook duidelijk wat onze sterke kanten zijn en wat we zouden kunnen veranderen om een positievere uitkomst te bekomen. Het kan ook duidelijk maken hoe anderen ons zien en tegenover ons staan. En nog zoveel meer...                          Kaarten                                                                                      

Bij elk van deze readings heb je de mogelijkheid om me nog twee maal te mailen om bepaalde zaken, met betrekking tot de reading, verder uit te diepen.

Deze readings stuur ik je via mail. Het voordeel hiervan is dat je dit allemaal rustig kan herlezen, zo vaak je maar wil. Zeker in moeilijke tijden neem je de informatie niet altijd van de eerste keer volledig in je op. Naast het antwoord, stuur ik je ook een foto van de legging en de kaarten.

Wil je graag een reading? Stel me dan via mail je vraag. Na het ontvangen van je betaling  stuur ik je zo snel mogelijk de reading door.

Terug naar homepage